• Badkamerimpressie
  • Badkamerimpressie 2
  • Accessoires
  • Wastafels
  • Ambachtelijk vervaardigd
  • Meubel_closeup1
  • Hardstenen blad
  • Wastafel
  • Kraan
  • Opbouwthermostaat


        


Windsor en Continental badkamers

Topsegment badkamers in nostalgische, landelijke, klassieke, retro, industriele en de Engelse stijl. Authentiek, uniek: dat is de collectie die u bij ons kunt vinden. Met tientallen verschillende dealers is Windsor & Co één van de grootste aanbieders op het gebied van landelijke badkamers. Met een unieke eigen collectie hopen wij u iedere keer te verrassen met alles wat mogelijk is. Bij Windsor & Co vindt u een groot scala aan klassieke badkamermeubelsbaden en badkamerkranentoiletten en wastafels met landelijke allure. Het gaat er natuurlijk om wat uw eisen en wensen zijn. Wanneer er meerdere personen tegelijkertijd gebruik maken van de badkamer zou het een oplossing kunnen zijn om te kiezen voor een dubbele wastafel. We laten u vrij in de keuze omtrent kleuren en afwerkingen. Onze baden zijn beschilder baar geheel naar eigen wens en het badkamer meubilair is verkrijgbaar in alle Windsor & Co kleuren.

Onze hoge kwaliteit badkamers

Voor een overzicht van al onze badkamers kunt u een digitale catalogus downloaden of langskomen in onze showroom. In de Windsor & Co showroom vindt u de complete collectie. In de showroom kunt u voldoende inspiratie opdoen voor het indelen van uw eigen vertrek. In onze showroom staan bekwame adviseurs die u zullen voorzien van alle benodigde en gewenste informatie omtrent onze prachtige collectie.

Klassieke en landelijke badkamers

Hoe deelt u de beschikbare ruimte in? De ene badkamer beschikt over meer ruimte dan de andere. Wanneer u over minder ruimte beschikt hoeft dit niet te betekenen dat u hierdoor ook minder mogelijkheden heeft. Windsor & Co heeft ervoor gekozen alle meubelen in meerdere maten aan te bieden. Wanneer u kiest voor diverse ruimtebesparenden opties zult u ook kunnen kiezen voor een bad. Het is aan u welke eisen u stelt, wij proberen ze zo goed mogelijk voor u in te vullen.

Uw ideale badkamer samenstellen

Liever een overzichtelijke badkamer? Kies dan voor een dicht badkamermeubel met eventuele bijbehorende spiegelkast. Ons meubilair is ideaal om de badkamer netjes te houden, vanwege de vele opberg mogelijkheden zult u al uw spulletjes op kunnen bergen waardoor de ruimte netjes en overzichtelijk blijft. Kortom Windsor & Co heeft tal van opties om aan al uw verwachtingen en eisen te voldoen. Onze collectie wordt ieder jaar weer vernieuwd en voorzien van alle technische ontwikkelingen. Windsor & Co ontwerpt zelf haar collectie. U zult onze badkamers daardoor ook nergens anders vinden. Kom snel langs bij een van onze dealers of neem een kijkje in onze showroom.

De merken Windsor & CoHorton&StudleyContinental BathroomsSimas, M-Stone, Old Navy, Lefroy Brooks en Perrin & Rowe zijn vertegenwoordigd. 
Tevens in de stijl van bijvoorbeeld Grohe, Villeroy & Boch, Sphinx, Duravit Starck, St James, Plieger, TECE, Beter Bad,  Hot Bath, Dornbracht, Geberit, Hansgrohe, Wisa en meer  leverbaar.