Skip to main content

Webshop

Badkamermeubel 2 lades massief eiken met of zonder topblad Ameland

Massief eiken badkamermeubel met houten binnenlades geschikt voor opbouw wastafel of kom. Wilt u een coating? Geef bij uw bestelling de naam van de coatingkleur aan. Let op! alleen online te bestellen via de webshop (exclusief waskommen)

Clear selection
EAN: Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , , , Merk: .

Beschrijving

Badkamermeubel gemaakt van massief eiken uitermate geschikt voor vochtige ruimtes

Badkamermeubel Ameland is verkrijgbaar in diverse afmetingen met 2 of 4 lades, met of zonder eiken topblad. Een speciaal coating van Rubio Monocoat zorgt ervoor dat deze zich hecht aan de bovenste microns van het eikenhouten blad. De coating gaat een verbinding aan met de cellulose vezels van het hout. Hierdoor ontwikkelt zich een duurzame en bestendige bescherming zonder afbreuk te doen aan de structuur en uitstraling van het eiken houten badkamermeubel.

De speciale Rubio Monocoat coating beschermt uw eiken wastafelblad niet alleen duurzaam tegen vocht en vuil, maar bepaalt ook de kleur en dus de uitstraling van uw wastafelmeubel. Rubio Monocoat olie is uniek omdat deze het hout beschermt in één enkele laag. Een tweede reden van het succes ligt in de bijna oneindige keuze aan kleuren ter kleuring van het hout. De coating dringt diep in het hout en zorgt zo voor een intense kleuring. Het hout blijft natuurlijk aanvoelen en behoudt haar prachtige uitstraling. Ruime keuze in maar liefst 40 coating kleuren. Wilt u een coating? Geef bij uw bestelling de naam van de coatingkleur aan.

Onderhoudsvriendelijk eiken oppervlak

Houten oppervlaktes die met Rubio Monocoat olie behandeld zijn, zijn eenvoudig te onderhouden. Lokale krassen kunnen heel gemakkelijk weer hersteld worden zodat u jaren lang optimaal kunt genieten van dit duurzaam eiken wastafelblad.

Op maat gemaakt massief eiken wastafelmeubel nodig?

Heeft u een specifieke afmeting nodig of kleur in gedachten dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden voor de uitvoering van een op maat gemaakt eiken badkamermeubel. Neem contact op voor meer info of offerte.

Let op! Dit badkamermeubel is alleen online te bestellen via de webshop (wordt geleverd zonder wastafel of kom)

Extra informatie

Afmetingen

, ,

Aantal laden

2 lades

Soort

,

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.