Skip to main content

Webshop

Opbouw wastafel beton (BalsaBeton) rechthoek van 120,5-160,5cm breed

De opbouw wastafel worden voorbereidt voor een plug en uitgevoerd zonder overloop.
Heeft u een kraangat nodig? Laat het ons weten!

Clear selection
EAN: Artikelnummer: N/B Categorie: Tag: Merk: .

Beschrijving

Opbouw wastafel van BalsaBeton in 3 afmetingen

BalsaBeton heeft het mogelijk gemaakt om massief ogend lichtgewicht beton toe te passen in het interieur. Met de unieke coating wordt de karakteristieke uitstraling van beton versterkt en biedt deze bescherming tegen vlekken.
BalsaBeton bestaat uit glasvezel versterkt betonsteen met een lichtgewicht kern van schuim. Het gebruik van deze lichtgewicht kern zorgt voor een gewichtsreductie van 60 tot 80% ten opzichte van massief betonsteen.

Kenmerken:

– Vlekvrij
– Lichtgewicht (+/- 45kg per m2)
– Hittebestendig
– Scheurt niet
– Onderhoudsvriendelijk

Kleuren BalsaBeton:

LET OP! De kleur van betonsteen bestaat uit een nuance van verschillende kleuren. Door het ambachtelijke productieproces is zowel de kleur als de stuctuur van het product niet exact te voorspellen en daarom altijd indicatief. Bovendien kunnen er kleine gaatjes en/of luchtbelletjes in het product zitten. Dit is inherent aan het materiaal. In onze showroom kunt u de diverse kleurstalen bezichtigen voor een realistischer beeld.

BalsaBeton “Robuste” uitvoering heeft precies dezelfde voordelen als het standaard BalsaBeton. het verschil zit in het feit dat bij “Robuste” meer reliëf in de oppervlakte van het beton zit en dat de randen een gezaagde look hebben. Dit geeft de wastafel een wat stoerdere, ruigere uitstraling.

Afmetingen opbouw wastafel lxbxh:

120,5 x 55 x 10cm, gewicht circa 45 kg
140,5 x 55 x 10cm, gewicht circa 52 kg
160,5 x 55 x 10cm, gewicht circa 60 kg

Door het lichte gewicht is de wastafel eenvoudig te monteren aan de wand of op een meubel. De wastafel is onderhoudsvrij en voorzien van een speciale coating waardoor het uitermate geschikt is voor gebruik in badkamers.

Maatwerk nodig? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bij de wastafel die wordt besteld wordt een onderhoudspakketje meegeleverd. Het onderhoudspakketje bestaat uit de volgende producten;

Groene Zeep (250ml);
Protect (90ml);
2 microvezeldoekjes;
Instructies

Door gebruik van deze onderhoudsmiddelen ontstaat er een beschermlaagje waardoor kalkaanslag en aanslag van een verkeerd functionerende waterontharder niet kan hechten aan het oppervlak van de wastafel.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.