Skip to main content

Webshop

Toiletfontein beton (BalsaBeton) 40x22x8,5cm kraangat links of rechts

Toiletfontein in elke BalsaBeton kleur leverbaar. Dit model is leverbaar met een kraangat links of een kraangat rechts.

Clear selection
EAN: Artikelnummer: N/B Categorie: Merk: .

Beschrijving

Toiletfontein van BalsaBeton verkrijgbaar in diverse kleuren

BalsaBeton heeft het mogelijk gemaakt om massief ogend lichtgewicht beton toe te passen in het interieur. Met de unieke coating wordt de karakteristieke uitstraling van beton verwerkt en biedt deze bescherming tegen vlekken.
BalsaBeton bestaat uit glasvezel versterkt betonsteen met een lichtgewicht kern van schuim. Het gebruik van deze lichtgewicht kern zorgt voor een gewichtsreductie van 60 tot 80% ten opzichte van massief betonsteen.

Kenmerken:

– Vlekvrij
– Lichtgewicht (+/- 45kg per m2)
– Hittebestendig
– Scheurt niet
– Onderhoudsvriendelijk

Kleuren BalsaBeton:

LET OP! De kleur van betonsteen bestaat uit een nuance van verschillende kleuren. Door het ambachtelijke productieproces is zowel de kleur als de stuctuur van het product niet exact te voorspellen en daarom altijd indicatief. Bovendien kunnen er kleine gaatjes en/of luchtbelletjes in het product zitten. Dit is inherent aan het materiaal. In onze showroom kunt u de diverse kleurstalen bezichtigen voor een realistischer beeld.

BalsaBeton “Robuste” uitvoering heeft precies dezelfde voordelen als het standaard BalsaBeton. het verschil zit in het feit dat bij “Robuste”meer reliëf in de oppervlakte van het beton zit en dat de randen een gezaagde look hebben. Dit geeft de wastafel een wat stoerdere, ruigere uitstraling.

Specificaties wcfontein:

Afmeting: 40x22cm
Hoogte: 8,5 cm
Gewicht: 5,5 kg

Bij de toiletfontein die wordt besteld wordt een onderhoudspakketje meegeleverd. Het onderhoudspakketje bestaat uit de volgende producten;

Groene Zeep (250ml);
Protect (90ml);
2 microvezeldoekjes;
Instructies

Door gebruik van deze onderhoudsmiddelen ontstaat er een beschermlaagje waardoor kalkaanslag en aanslag van een verkeerd functionerende waterontharder niet kan hechten aan het oppervlak van de wastafel.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.