Skip to main content

Klassieke badkamers op maat gemaakt

Zoveel mensen, zoveel wensen.

Klassieke badkamers, door ons op maat gemaakt zijn door de jaren heen in geheel Europa geplaatst. Speciaal samengesteld uit de verschillende componenten. Veelal in een, in eigen beheer, of in samenwerking met de opdrachtgever, ontworpen opstelling.

Elk huis vraagt om een eigen indeling, stijl en opzet. Omdat The Windsor Bathrooms de badkamermeubels in eigen beheer maakt, is vrijwel alles mogelijk. Er zijn een aantal standaardmeubels waarop vele variaties mogelijk zijn. Daarnaast kunnen wij een ontwerp maken aan de hand van uw wensen. Vrijwel in elke kleur afgewerkt.

Om een idee te krijgen van de mogelijkheden kunt u onze showroom bezoeken of contact opnemen voor een brochure.

brits

Wie gecharmeerd is van “The English style” is bij House of Windsor op de juist plek. Onze showroom, 4000 vierkante meter, is gevuld met een ruime keuze in nostalgische klassieke- of landelijke badkamers tot de meest uitlopende badkamermeubels, vloeren, klassieke spiegels en woonaccessoires.

Er is een royale vertegenwoordiging van merken als Perrin & Rowe, Simas, Horton & Studley, Lefroy & Brooks en natuurlijk Windsor & Co 1903. Het geheel ademt een Victoriaanse sfeer. Vooral de baden op pootjes, er zijn wel 65 verschillende leverbaar!

Hoewel veel verschillende badkamerstijlen mogelijk zijn, zijn wij niet “trendgevoelig”. Hoofdzakelijk blijven klassieke engelse badkamers en de massief houten klassieke keukens, uitgebreid met bijvoorbeeld een, met de hand gemaakt barretje, een wijnrekje of de duurzame, origineel Engelse spoelbakken van Shaws of Darwin, de boventoon voeren bij onze producten en producties.

Op zoek naar tegels voor uw klassieke traditionele badkamer?

Ontdek de “Cottoceramix tegels” en Friese Witjes”. Naast de vele mogelijkheden van tegels voor de wand of de vloer die we kunnen leveren kan de ruimte ook voorzien worden van de bekende “Friese witjes”  die lokaal worden vervaardigd. Bijzonder hierbij is de mogelijkheid om de Friese witjes te voorzien van een eigen gekozen beschilderingen.  Ook fraaie keukenaccessoires zoals een berkenhouten broodbak met uitgesneden profielen zijn mogelijk.

Vakmanschap en handwerk staan hoog in het vaandel bij The Windsor Bathroom Company en The House of Windsor. Al onze producten ademen klassieke Engelse kwaliteit en kunnen volledig op uw wensen worden aangepast.

klassieke badkamers op maat gemaakt
klassiek badkamermeubel op maat

The House of Windsor is een van de weinige bedrijven die massief berken- en eikenhout toepast in het vervaardigen van badkamers en keukens. Ook de binnenkant.

Berkenhout heeft als voordeel dat het vrijwel ongevoelig is voor invloeden van buitenaf, terwijl eikenhout weer op een mooie manier kan worden verouderd.

De meubels van de Windsor-Line worden met de kwast geschilderd door onze meesterschilder, waardoor er een mooie diepe kleurdekking verkregen wordt en de streek mooi zichtbaar blijft.

Gerealiseerd badkamer project

Klik op de afbeelding om het gehele artikel te lezen

Gerealiseerd badkamer project Boutique Hotel The Noblemen Amsterdam