Menu
EUR

Keuken op maat van massief hout gemaakt

 

Klassieke keukens, landelijke keukens en in de Engelse klassieke stijl staan voor kwaliteit, sfeer en luxe. Door de vele vragen van klanten of wij, in dezelfde stijl als de badkamers, ook keukens kunnen leveren. Sinds een aantal jaren ontwerpen wij en leveren wij op maat gemaakte klassieke keukens.

Bekijk een greep uit diverse keukens op maat, gerealiseerd door The Windsor Bathroom Company.

Maatwerk en productie in eigen beheer maken dat wij vrijwel iedere klantwens kunnen invullen. Kwaliteit met apparatuur en accessoires zoals die passen bij het geheel. Doordat de wensen in uitvoering veelal divers en wisselend is er vele mogelijkheden zijn is een standaarduitvoering en prijsstelling niet mogelijk. In onze showroom staat een keukenopstelling en hebben wij meer voorbeelden/foto's van inmiddels gerealiseerde keukenprojecten. Een offerte voor een maatwerk klassieke keuken of landelijke keuken zal altijd na een goed gesprek opgesteld worden.

Op zoek naar tegels voor uw landelijke keuken?

Naast de vele mogelijkheden van tegels voor de wand of de vloer die we kunnen leveren kan de ruimte ook voorzien worden van de bekende Friese witjes die lokaal worden vervaardigd. Bijzonder hierbij is de mogelijkheid om de Friese witjes te voorzien van een eigen gekozen beschilderingen. Ook fraaie keukenaccessoires zoals een berkenhouten broodbak met uitgesneden profielen zijn mogelijk.

Vakmanschap en handwerk staan hoog in het vaandel bij Windsor Bathrooms. Al onze producten ademen klassieke Engelse kwaliteit en kunnen volledig op uw wensen worden aangepast. Windsor Bathrooms is een van de weinige bedrijven die massief berken- en eikenhout toepast in het vervaardigen van badkamers en keukens. Ook de binnenkant. Berkenhout heeft als voordeel dat het vrijwel ongevoelig is voor invloeden van buitenaf, terwijl eikenhout weer op een mooie manier kan worden verouderd. De meubels van de Windsor-Line worden met de kwast geschilderd door onze meesterschilder, waardoor er een mooie diepe kleurdekking verkregen wordt en de streek mooi zichtbaar blijft.

De typisch Engelse woonkeuken was en is van oudsher voorzien van vele praktische gemakken. Ook het oog wil wat en zoals we gewend zijn vanuit Engeland, wordt er veel zorg en aandacht besteed aan de afwerking van de keukens. Plinten, knopjes en greepjes. Maar ook de apparatuur dient van niet alleen de beste kwaliteit te zijn maar dient tevens een oogstrelend onderdeel te zijn van de keuken.

Alles afgestemd op uw wensen

Wij maken gebruik van de beste materialen, mooie keukenbladen zoals marmer of Belgisch hardsteen maar ook andere soorten materiaal. Alles afgestemd op de wensen van de klanten. Na een bezoek aan onze showroom, of desgewenst een bezoek bij u thuis, wordt in overleg een eerste opzet geschetst waarna een eerste offerte kan worden opgemaakt. Pas nadat wij een definitieve opzet samen met de klant hebben opgesteld wordt het project opgestart en worden de tekeningen uitgewerkt en doorgestuurd naar onze productielocatie. Alle RAL kleuren zijn in principe mogelijk om de keukenonderdelen in af te werken. Soms met de hand geschilderd om de authentieke uitstraling te krijgen of anders gespoten voor een strakke uitstraling.        

Vakmanschap en handwerk in een hoog aanzien

Hoewel vele stijlen bij The House of Windsor mogelijk zijn, is het bedrijf niet trendgevoelig. Kernactiviteiten blijven klassieke Engelse stijl gerelateerde klassieke (woon)-keukens, uitgebreid met bijvoorbeeld een met de hand gemaakt barretje, een wijnrekje of de duurzame, origineel Engelse spoelbakken van Shaws of Darwin. Eventueel wordt de keuken afgewerkt met een wand van Friese witjes die lokaal worden vervaardigd. Ook fraaie keukenaccessoires zoals een berkenhouten broodbak met uitgesneden profielen zijn mogelijk. Vakmanschap en handwerk staan in een hoog aanzien bij The Windsor Bathroom Company en The House of Windsor. Al onze producten ademen klassieke Engelse kwaliteit en kunnen volledig op uw wensen worden aangepast. Naast dat The Windsor Bathroom Company bekend staat om haar badkamersanitair, badkamermeubilair en badkameraccessoires uit het Victoriaanse tijdperk, is de klassieke woonkeuken mede onderdeel van onze corebusiness. In onze showroom te Leeuwarden kunt u terecht voor een met de hand afgewerkte keuken en badkamer. Beide van hoge kwaliteit en dus een lange levensduur. The House of Windsor is een van de weinige bedrijven die massief berken- en eikenhout toepast in het vervaardigen van badkamers en keukens. Ook de binnenkant. Berkenhout heeft als voordeel dat het vrijwel ongevoelig is voor invloeden van buitenaf, terwijl eikenhout weer op een mooie manier kan worden verouderd. Keukens worden doorgaans met de kwast geschilderd, dit zodat de streek mooi zichtbaar blijft.

Op maat gemaakte Landelijke- en Klassieke keukens

Bent u een zakelijke klant (installateur, aannemer, (binnenhuis) architect, speciaalzaak) of bent u als particulier bezig met een omvangrijke verbouwing? Neem contact met ons op via onderstaande button voor een totaal offerte of neem direct telefonisch contact op via +31 (0)58 216 5070

Offerte aanvragen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Het artikel is toegevoegd aan uw bestelling.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »