Menu
EUR

Friese Witjes en CottaceramiX wand- en vloertegels

Ontdek onze collectie wand en vloertegels Friese Witjes en CottoceramiX voor keuken, badkamer en toilet. Leverbaar in diverse kleuren en patronen.

        

        

Bent u op zoek naar een unieke collectie wand- en vloertegels? Het assortiment CottaceramiX met de prachtigste design tegels hebben een unieke authentieke uitstraling en
passen perfect in een klassieke of landelijke keuken of badkamer.


Handgemaakte wandtegels Friese Witjes

Ontdek onze collectie handgemaakte wandtegels Friese Witjes voor keuken, badkamer en toilet.


          


Van origine waren de Friese Witjes vooral bedoeld om doorslaand vocht in en van de muren te voorkomen. De wandtegels werden van de 16e tot eind 19e eeuw op veel plaatsen in Friesland vervaardigd. De Friese Witjes worden stuk voor stuk, met de hand en op achttiende eeuwse wijze met de hand gemaakt. Er zijn een grote hoeveelheid verschillende kleurnuances op voorraad. Deze kleurnuances - met of zonder craquelé - zijn kenmerkend voor Friese Witjes en geven de wand een authentieke uitstraling. Ook kunnen de Friese Witjes voor u op wens naar kleur gemaakt worden. 

Friese Witjes beschilderd met eigen ontwerp

Onze Friese Witjes zijn ook (hand-) beschilderd leverbaar. Denk aan bekende motieven als landschappen, kinderspelen en tulpen, allen naar achttiende eeuws voorbeeld. Heeft u een eigen ontwerp? ook een eigen ontwerp op deze Friese Witjes is mogelijk. Naast Friese Witjes vindt u in de showroom "The House of Windsor" een grote collectie tegeltableaus.
      

Grote collectie CottaceramiX en Friese Witjes keramische tegels

Heeft u interesse in wand- of vloertegels van CottaceramiX of de Friese Witjes? Kom langs in onze showroom "The House of Windsor" en bekijk deze prachtige collectie
tegels van hoge kwaliteit.
Wij denken graag met u mee bij het maken van een prachtige keuze uit de vele kleuren en motieven zodat deze perfect matchen met uw landelijke keuken of klassieke badkamer.

           

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Het artikel is toegevoegd aan uw bestelling.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »