Skip to main content

Collectie klassieke wastafels in de badkamer met een ruime keuze in afmetingen en modellen

Bij de keuze van de wastafel voor de badkamer moet rekening worden gehouden met de grootte van de badkamer als geheel, van de verdeling van de ruimte tot aan de functionaliteiten en de stijl die u aan de badkamer wilt geven.

Bij Windsor Bathrooms hebben wij voor u een collectie van diverse klassieke wastafels in tijdloos glanzend wit samengesteld die jaren meegaat, qua elegantie, robuustheid en betrouwbaarheid. Bent u gecharmeerd van de Engelse sfeer? Nostalgie naar het Victoriaanse tijdperk is duidelijk terug te vinden in de unieke lijnen van de elegante serie Linford wastafels. Uw badkamer kan een stijlvollere, luxere afwerking krijgen wanneer u een wastafel op zuil gebruikt omdat deze al het leidingwerk verbergt en laten uw badkamer groter lijken.

Heeft u een mooie ruime badkamer? dan is een badkamer met twee wastafels een perfecte oplossing voor koppels maar ook voor gezinnen.

Gaat uw voorkeur toch uit naar een wastafel met meubel? Neem eens een kijkje bij onze unieke collectie badkamermeubelen, compleet geleverd met waskommen.