Skip to main content

Vrijstaande baden

Vrijstaand bad kopen? Diverse modellen klassieke baden

In onze categorie vrijstaande baden vindt u diverse klassieke baden. Onze baden voldoen aan de hoogste standaarden; of u nu kiest voor een tinnen badkuip vrijstaand, koperen bad, gietijzeren bad of acryl bad. Een losstaand bad is een echte eyecatcher in iedere badkamer. Voor zowel de grote als de kleinere badkamer heeft Windsor Bathrooms een selectie gemaakt met diverse afmetingen en modellen. Kiest u voor een compleet vrijstaand bad dan heeft u een vrijstaande badkraan nodig. Voor een half vrijstaand bad heeft u de keuze uit een badkraan voor op de badrand of een muurmodel badkraan, afhankelijk van het type bad en waar het bad in de badkamer geplaatst wordt.

Vrijstaand bad in kleur of tijdloos wit

Een groot deel van onze vrijstaande baden zijn leverbaar in tijdloos en traditioneel glans wit en komt altijd goed tot zijn recht in iedere badkamer. Gaat uw voorkeur uit naar een echt uniek ligbad? Ook dit is mogelijk bij Windsor Bathrooms. Onze gietijzeren vrijstaande baden kunnen geleverd worden in een gewenste RAL kleuren. Liever een acryl bad in kleur? ook dit is mogelijk! De acrylbaden zijn kleurecht en vele modellen in diverse kleuren leverbaar. Echter niet al onze vrijstaande te leveren acryl baden in kleur staan online. Neem contact op en wij adviseren u graag over de kleurmogelijkheden voor vrijstaande baden in het assortiment acryl baden.

Vrijstaand bad in diverse afmetingen leverbaar

Beschikt u over de luxe van een grote badkamer? onze koperen en tinnen baden hebben maar liefst een afmeting van 200x80cm en daardoor ook geschikt voor twee personen. Voor een 2 persoons bad adviseren wij minimaal een afmeting van 180x80cm. De afvoer in het midden van het duobad én een verhoogde rug aan beide zijden zorgt voor een extra ontspannend zitcomfort.