Skip to main content

Webshop

Klassieke vrijstaande badkraan met handdouche Mont Blanc

Vrijstaande badkraan van Windsor & Co met witte porseleinen hendels model Mont Blanc compleet met handdouche.

Clear selection

Beschrijving

Vrijstaande badkraan met witte hendels inclusief handdouche voor vrijstaand bad

Deze vrijstaande badkraan van Windsor&Co is speciaal ontworpen om naast een vrijstaand klassiek bad te plaatsen. Met dit klassieke model gemaakt van duurzaam materiaal messing voor een langdurige leversduur, creëert u een unieke traditionele uitstraling in de badkamer.

Klassieke vrijstaande badkraan met witte porseleinen hendels en keramische binnenwerken van topkwaliteit. De hoogwaardige staande badkraan is verkrijgbaar in de kleuren chroom, nikkel en messing (living color).

Wat is living color?

Gepolijst messing heeft een ‘levende afwerking’ vandaar de benaming living color. Het messing is niet gelakt en het uiterlijk van de badkraan zal in de loop van de tijd veranderen naarmate het messing in de lucht oxideert. Het product wordt vóór verzending gepolijst, maar begint te ‘verouderen’ zodra het is geïnstalleerd. De badkraan in gepolijst messing is op deze manier ontworpen om de schoonheid van de verouderde koperen afwerking te realiseren.

De vrijstaande badmengkraan met klassieke handdouche wordt aan de vloer gemonteerd, wat betekent dat deze niet aan de muur of het bad is bevestigd. Dit geeft u meer vrijheid bij het kiezen van de plaatsing van uw bad in de badkamer. De leidingen moeten door de vloer kunnen lopen.

De vrijstaande badkraan is ook leverbaar met zwarte hendels en de klassieke kruisgrepen.

 

Extra informatie

Kleur

, ,

Soort

Merk

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.