Skip to main content

Webshop

Klassieke Opbouw Thermostaatkraan Douche WB1850T3BL

Klassieke opbouw thermostaatkraan met twee porseleinen zwarte hendels.

Clear selection
EAN: Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , , , Merk: .

Beschrijving

Opbouw thermostaatkraan douche met twee zwarte hendels

De Windsor & Co WB1850X3 thermostatische opbouw douchekraan combineert de klassieke stijl van de WB1850X1 met extra bedieningsgemak.

De moderne thermostatische technologie in deze klassieke douchekraan biedt nauwkeurig en stabiele afstelling van de gewenste watertemperatuur. Net als de WB1850X1 en X2 serie, gebruikt deze kraan binnenwerken van het Franse Vernet, welke voldoen aan ISO 9001 en 14001 certificering.

Separate bediening
In tegenstelling tot de populaire WB150X1 en X2 modellen heeft de nieuwe X3 serie een extra hendel voor het bedienen van de handdouche. Naast een stukje extra gebruiksgemak draagt deze aanvulling bij aan de klassieke uitstraling. De hendels kunnen worden uitgevoerd in zowel wit als zwart porselein en voor het huis kan zoals de andere kranen in de collectie worden gekozen voor chroom, nikkel of voor een ware tijdloze, levende uitvoering; gepolijst messing (living color).

Semi inbouw
De douchekraan wordt op traditionele wijze op de wand gemonteerd waardoor de leidingen vanuit de muur en naar de hoofddouche zichtbaar zijn. Hiermee wordt de aandacht gevestigd op de traditionele uitstraling van de kraan. Met de introductie van de X3 modellen wordt de Windsor en Co. douchekranen collectie uitgebreid met een kraan die zich ook als ‘semi-opbouwkraan’ laat monteren. Dit wil zeggen dat de schoonheid van een inbouw doucheset kan wordt behouden, waar de leidingen niet zichtbaar zijn terwijl enkel de thermostaatkraan op de wand wordt geplaatst.

Combineer ook de charme van het vertrouwde klassieke ontwerp met een extra gebruiksgemak. In de kleur en uitvoering die voldoet aan uw beeld van de perfecte Klassiek Engelse badkamer.

Extra informatie

Kleur

, ,

Soort

,

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.