Skip to main content

Informatie

Over Windsor

Over Windsor

Windsor Bathrooms

Badkamers in landelijke, klassieke en de Engelse stijl. Dat is de collectie die u bij ons kunt vinden. Met tientallen verschillende dealers is Windsor & Co één van de grootste aanbieders op het gebied van landelijke badkamers. Met een unieke eigen collectie hopen wij u iedere keer te verrassen met alles wat mogelijk is. Bij Windsor & Co vindt u een groot scala aan badkamer-meubelen, badkamer-kranen, baden, toiletten en wastafels. Het gaat er natuurlijk om wat uw eisen en wensen zijn. Wanneer er meerdere personen tegelijkertijd gebruik maken van de badkamer zou het een oplossing kunnen zijn om te kiezen voor een dubbele wastafel. Natuurlijk denken wij met u mee aan zaken als, kinderveilige oplossingen, verlichting en een praktische indeling. We laten u vrij in de keuze omtrent kleuren en afwerkingen. Onze baden zijn schilderbaar geheel naar eigen wens en het badkamer meubilair is verkrijgbaar in alle Windsor & Co kleuren. Naast de bekende klassieke lijn leveren wij ook een moderne serie kranen en accessoires. Deze behoren tot de collectie Steel & Brass en de collectie Steinbach. Voor informatie en documentatie kunt u één van de brochures bekijken om zo een beeld te krijgen van de vele mogelijkheden. Dit geldt uiteraard ook voor de klassieke series.

Badkamer collectie’s

Voor een overzicht van al onze badkamer producten kunt u onze digitale catalogus Windsor & Co bekijken of langskomen in onze showroom “The House of Windsor”. In de showroom vindt u de complete badkamer collectie en kunt u voldoende inspiratie opdoen voor het indelen en samenstellen van uw eigen vertrek. In onze showroom staan bekwame adviseurs klaar die u kunnen voorzien van alle benodigde en gewenste informatie omtrent onze prachtige collectie.

Indeling badkamers

Hoe deelt u de beschikbare ruimte in? De ene badkamer beschikt over meer ruimte dan de andere. Wanneer u over minder ruimte beschikt hoeft dit niet te betekenen dat u hierdoor ook minder mogelijkheden heeft. Windsor & Co heeft ervoor gekozen alle meubelen in meerdere maten aan te bieden. Wanneer u kiest voor diverse ruimte-besparende opties zult u óók kunnen kiezen voor een bad. Het is aan u welke eisen u stelt, wij proberen ze zo goed mogelijk voor u in te vullen.

Uw ideale badkamer samenstellen

Liever een overzichtelijke badkamer? Kies dan voor een dicht badkamermeubel met eventuele bijbehorende spiegelkast. Ons meubilair is ideaal om de badkamer netjes te houden, vanwege de vele opberg mogelijkheden zult u al uw spulletjes op kunnen bergen waardoor de ruimte netjes en overzichtelijk blijft. Kortom Windsor & Co heeft tal van opties om aan al uw verwachtingen en eisen te voldoen. Onze collectie wordt ieder jaar weer vernieuwd en voorzien van alle technische ontwikkelingen. Windsor & Co ontwerpt zelf haar collectie. U zult onze badkamers daardoor ook nergens anders vinden. Kom snel langs bij één van onze dealers of neem een kijkje in onze showroom.