Skip to main content

Klantenservice

retouren & annuleren

Retourneren & annuleren

Retourregeling
Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heeft u als afnemer (klant) het recht de geleverde goederen binnen een periode van 14 werkdagen zonder opgave van reden aan te melden voor retour.

Goederen dienen na ontvangst direct gecontroleerd te worden op schades. Eventuele schades dienen binnen 24 uur na ontvangst, schriftelijk aan The Windsor Bathroom Company gemeld te worden. Na deze termijn is reclamatie niet meer mogelijk.

Indien u een artikel wilt retourneren willen wij u vragen dit te doen met bijsluiten van het retourformulier en deze te adresseren aan:

The Windsor Bathroom Company
Afdeling Retouren
Edisonstraat 16a
8912 AW Leeuwarden

Het retourzenden van de goederen geschiedt altijd voor rekening van de afnemer (klant) en deze kosten vallen ook niet op de leverancier (The Windsor Bathroom Company) te verhalen.

Retour zendingen dienen binnen 14 dagen na melding retour bij ons binnen te zijn.

Wat is een bedenktijd / zichttermijn?
In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde bedenktijd / zichttermijn van 14 werkdagen (Wet Kopen op Afstand) vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze zichttermijn kunt u het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld.

De bedenktijd / zichttermijn is een periode waarin u kunt beslissen dat u het product toch niet wilt kopen. U kunt het dan terugsturen. U hoeft niet te vertellen waarom u het product niet wilt.

Artikelen kunnen worden teruggezonden mits deze binnen de zichttermijn wordt teruggestuurd, in de onbeschadigde, niet beschreven en -voor zover redelijkerwijs mogelijk- in originele (fabrieks) verpakking zit, compleet, niet gebruikt en onbeschadigd is.

Uitzonderingen
Een artikel kan niet geruild of geretourneerd worden indien:

  • Artikelen beschadigd, gebruikt of incompleet zijn.
  • Niet originele verpakking(en)
  • Artikelen die op speciaal verzoek gemaakt zijn.
  • Artikelen die op maat gemaakt zijn.
  • Het uw tweede ruiling wordt.

Aankoopbedrag Retour
Wanneer het retour gezonden artikel door ons ontvangen wordt, storten wij het door u betaalde aankoopbedrag (incl. de verzendkosten) binnen 30 dagen terug op uw rekening.

Niet het juiste artikel ontvangen?
U heeft abusievelijk een verkeerd product geleverd gekregen dat niet overeenkomt met uw bestelling en wilt graag het juiste product ontvangen, zoals u had besteld. Onze excuses hiervoor, en willen het graag zo snel mogelijk herstellen. Het geleverde pakket met verkeerde inhoud moet naar ons teruggestuurd worden. U ontvangt hiervoor van ons een retourlabel die u op het pakket kunt plakken. Wanneer u niet het juiste artikel heeft ontvangen verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via tel.nr +31(0)58 216 50 70 of een e-mail te sturen naar info@windsorbathrooms.nl